Sosuri albe

Sos frantuzesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune pe foc intr-o cratita (pe abur) smintina impreuna cu faina, galbenusurile si untul de sardele (pregatit din 50 gr. unt amestecat cu o lingurit

ingrediente

   125 gr. smintina
   1 lingura rasa faina
   2 galbenusuri
   50 gr. unt de sardele
   sare
   piper
   zeama de lamiie

mod de preparare

Se pune pe foc intr-o cratita (pe abur) smintina impreuna cu faina, galbenusurile si untul de sardele (pregatit din 50 gr. unt amestecat cu o lingurita pasta de ansoa si un galbenus fiert trecut prin sita). Se bate totul pina se ingroasa sosul, se adauga sare, piper si zeama de lamiie, dupa gust.
Incearca si Sos de castraveti cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos frantuzesc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite