Sosuri albe

Reteta Sos muselin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca totul intr-un vas care se asaza apoi in alt vas mai mare plin cu apa si se tine p masina. Se continua sa se frece pina ce continutul se infi

ingrediente

   150-200 gr. unt proaspat
   3 galbenusuri crude
   sare
   1 lingura zeama de lamiie

mod de preparare

Se freaca totul intr-un vas care se asaza apoi in alt vas mai mare plin cu apa si se tine p masina. Se continua sa se frece pina ce continutul se infierbinta si capata consistenta unei maioneze. Pentru ca sa fie cit mai fin si mai gustos, in momentul cind se serveste se amesteca cu 3-4 linguri de frisca nebatuta.
Se serveste pe linga sparanghel, rasol de gaina, creier, limba etc
Incearca si Sos de maioneza economic
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos muselin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.