Sosuri albe

Sos muselin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca totul intr-un vas care se asaza apoi in alt vas mai mare plin cu apa si se tine p masina. Se continua sa se frece pina ce continutul se infi

ingrediente

   150-200 gr. unt proaspat
   3 galbenusuri crude
   sare
   1 lingura zeama de lamiie

mod de preparare

Se freaca totul intr-un vas care se asaza apoi in alt vas mai mare plin cu apa si se tine p masina. Se continua sa se frece pina ce continutul se infierbinta si capata consistenta unei maioneze. Pentru ca sa fie cit mai fin si mai gustos, in momentul cind se serveste se amesteca cu 3-4 linguri de frisca nebatuta.
Se serveste pe linga sparanghel, rasol de gaina, creier, limba etc
Incearca si Sos pentru creier
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos muselin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite