Sosuri albe

Sos olandez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se topeste ¾ din unt pe baia de apa. Se adauga galbenusurile amestecind mereu, sare, piper si zeama de lamiie picatura cu picatura, ca untdelemnul la

ingrediente

   150 g unt
   2-3 galbenusuri
   1 lamiie
   sare
   piper
   1/2 ceasca zeama de carne sau de peste

mod de preparare

Se topeste ¾ din unt pe baia de apa. Se adauga galbenusurile amestecind mereu, sare, piper si zeama de lamiie picatura cu picatura, ca untdelemnul la maioneza. Se bate tot timpul cu telul pina ce sosul incepe sa se ingroase. Se adauga zeama de carne, putin cite putin. Se lasa sa se ingroase. Se pune si restul de unt continuind batutul. Se serveste fierbinte. Se poate pregatisi fara zeama de carne. Nu se lasa sa fiarba.
Incearca si Sos de ciuperci cu vin
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos olandez" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite