Sosuri albe

Reteta Sos Soubise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se taie ceapa rondele, apoi se caleste in 100 gr unt. Se adauga faina si laptele, dupa care se amesteca bine. Se adauga sare, piper si nucsoara dupa

ingrediente

   250 gr ceapa
   100 gr unt
   50 gr faina
   200 ml lapte
   sare
   piper
   nucsoara

mod de preparare

Se taie ceapa rondele, apoi se caleste in 100 gr unt. Se adauga faina si laptele, dupa care se amesteca bine. Se adauga sare, piper si nucsoara dupa gust si se lasa amestecul sa fiarba la foc mic, o ora. Se trece apoi sosul prin sita, se adauga 50 ml lapte si se mai lasa putin la foc mic.
Se poate servi alaturi de fripturi ori garnituri  cum sunt cartofii natur sau orezul. Alte retete:



Chiftele Mancare de mazare Ciuperci la cuptor
Incearca si Sos de maioneza cu lapte
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Soubise" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.