Se curata hreanul si se da pe razatoarea mica, in loc bine ventilat si aerisit. Se adauga putin otet, zaharul, smantana, sare si se amesteca bine.
Se curata hreanul si se da pe razatoarea mica, in loc bine ventilat si aerisit.
Se adauga putin otet, zaharul, smantana, sare si se amesteca bine.
Se serveste cu friptura sau cu miel umplut.
Alte sosuri recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii