Sos cu branza de vaci si verdeata

Pentru sosul cu branza de vaci si verdeata se oparesc rosiile, se curata de coaja si se taie cubulete, apoi se amesteca branza cu sare, piper, zeama de lamaie.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci
  • o legatura de patrunjel
  • 2 crengute de tarhon
  • 3-4 frunze de menta
  • 2 codite de ceapa verde
  • 2 rosii mici
  • zeama de la ½ de lamaie
  • sare si
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru sosul cu branza de vaci si verdeata se oparesc rosiile, se curata de coaja si se taie cubulete, apoi se  amesteca branza cu sare, piper, zeama de lamaie, dupa care se adauga zarzavatul tocat marunt, iar la urma, se pun rosiile tocate.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc