Sosuri cu legume

Reteta Sos cu branza de vaci si verdeata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru sosul cu branza de vaci si verdeata se oparesc rosiile, se curata de coaja si se taie cubulete, apoi se amesteca branza cu sare, piper, zeama de lamaie.

ingrediente

   250 g branza de vaci
   o legatura de patrunjel
   2 crengute de tarhon
   3-4 frunze de menta
   2 codite de ceapa verde
   2 rosii mici
   zeama de la ½ de lamaie
   sare si
   piper dupa gust

mod de preparare

Pentru sosul cu branza de vaci si verdeata se oparesc rosiile, se curata de coaja si se taie cubulete, apoi se amesteca branza cu sare, piper, zeama de lamaie, dupa care se adauga zarzavatul tocat marunt, iar la urma, se pun rosiile tocate.


Incearca si Sos brun
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu branza de vaci si verdeata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.