Sosuri cu legume

Sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se topesc 50g unt, se adauga faina si se amesteca pina absoarbe toata grasimea. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba acoperit la foc moale.

ingrediente

   100 g unt
   150 g ciuperci
   1 lingura faina
   2 cesti zeama de carne
   100 g smintina
   1 lamiie
   sare
   piper
   patrunjel verde

mod de preparare

Se topesc 50g unt, se adauga faina si se amesteca pina absoarbe toata grasimea. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba acoperit la foc moale. Ciupercile curatite, spalate si taiate feliute subtiri se inabusa cu restul de unt, sare, piper si patrunjel verde tocat. Se adauga zeama de carne. Se toarna in sosul de faina si se stoarce zeama de lamiie. Se gusta de sare, se adauga smintina, se amesteca si se serveste.
Incearca si Sos de ciuperci cu ceapa
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri cu legume
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite