Sosuri cu legume

Reteta Sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie ceapa si se inabusa in vin alb. Se fierb ciupercile taiate felii. Se strecoara si cu zeama rezultata se prepara un sos alb, la care se mai ada

ingrediente

   1/2 kg ciuperci
   3 cepe
   ¼ pahar vin
   2-3 galbenusuri
   1/2 pahar smintina
   zeama de lamiie

mod de preparare

Se taie ceapa si se inabusa in vin alb. Se fierb ciupercile taiate felii. Se strecoara si cu zeama rezultata se prepara un sos alb, la care se mai adauga si zeama concentrata de carne(de preferat carne de vitel sau pasare). Cind este inca fierbinte, se amesteca bine cu 2-3 galbenusuri crude apoi cu ½ pahar smintina si zeama de lamiie. La urma se adauga si ciupercile fierte. Se pastreaza in baie de apa
Se serveste cu rasol de legume, creier, limba, vitel, pasare.
Incearca si Sos de hrean cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite