Prazul se pune la calit in untul topit. Pana se inmoaie prazul se pregateste sosul, din lapte in care se inglobeaza faina. Se amesteca cu simt de ras
Prazul se pune la calit in untul topit. Pana se inmoaie prazul se pregateste sosul, din lapte in care se inglobeaza faina. Se amesteca cu simt de raspundere, sa nu ramana cocoloase. Peste prazul calit se toarna otetul balsamic (sau normal) si se lasa sa dea cateva clocote, pana se mai evapora lichidul. Se toarna si sosul alb si se lasa sa fiarba cam pana scade la jumatate.
Se serveste cu ce doriti. L-am incercat cu niste ficatei (simpli sau cu legume sotate). Reteta Sos de praz a fost propusa de droopina pe forum culinar.ro
Alte retete cu praz gasiti aici:
Praz umplut,
Somon cu praz si varza chinezeasca,
Supa de praz
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouPlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta video
Comentarii