Sos de sunca

Ciupercile se inabusa in ulei. Se amesteca cu zeama de carne sau cu apa si sos de rosii. Se adauga sunca taiata fin, verdeata tocata marunt, sare. Se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ciuperci mari
  • 1/2 pahar zeama de carne sau apa
  • 1/2 pahar sos de rosii
  • 1 lingura sunca tocata
  • 1 lingura verdeata (patrunjel
  • tarhon
  • hasmatuchi)
  • 1 lingura ulei
  • sare

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa in ulei. Se amesteca cu zeama de carne sau cu apa si sos de rosii. Se adauga sunca taiata fin, verdeata tocata marunt, sare. Se scade pina la consistenta unui sos. Cu acest sos se acopera felii de creier fiert sau macaroane fierte si amestecate cu unt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci