Sosuri cu legume

Reteta Sos vanatoresc cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se spala ciupercile, se taie feliute si se pun cu unt, impreuna cu arpagicul tocat, pe foc mic, sa se inabuse bine, pana incep sa se rumeneasca. Apoi

ingrediente

   200 gr ciuperci
   50 gr unt
   3 bucati arpagic
   patrunjel verde tocat
   tarhon taiat marunt
   1 pahar vin
   2 linguri pasta de rosii
   sare

mod de preparare

Se spala ciupercile, se taie feliute si se pun cu unt, impreuna cu arpagicul tocat, pe foc mic, sa se inabuse bine, pana incep sa se rumeneasca. Apoi se adauga vinul si pasta de rosii, patrunjel tocat, tarhon, sare si se lasa sa fiarba inabusit.
Acest sos se serveste la carne de vanat.

Alte retete culinare:

Cartofi la cuptor

Mancare de mazare

Conopida la cuptor
Incearca si Sos de sparanghel
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos vanatoresc cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri cu legume
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.