Sosuri pentru mancaruri cu peste

Reteta Sos Colbert

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru sos Colbert lamaia se spala si se stoarce. Patrunjelul verde se curata, se spala si se toaca marunt. Untul se topeste si se amesteca bine cu esenta de oase.

ingrediente

Pentru 500 g:
   esenta de oase (glace) - 250 ml
   unt - 250 g
   lamaie - 60 g sau sare de lamaie - 2 g
   patrunjel verde - o legatura
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru sos Colbert lamaia se spala si se stoarce. Patrunjelul verde se curata, se spala si se toaca marunt. Untul se topeste si se amesteca bine cu esenta de oase, pana se uniformizeaza compozitia. Se adauga sare, suc de lamaie, piper si patrunjel verde.




Sosul Colbert se serveste cald, la preparate din peste.


Incearca si Sos olandez cu unt si lamaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Colbert" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri pentru mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.