Tocam destul de grosolan ceapa, ardeii, morcovii si carnea. Punem initial la calit ceapa si carnea si le lasam pana isi schimba carnea culoarea. Adaug
Tocam destul de grosolan ceapa, ardeii, morcovii si carnea.
Punem initial la calit ceapa si carnea si le lasam pana isi schimba carnea culoarea.
Adaugam ardei si morcovii si lasam la foc mic pana se inmoaie toate.
Sucl de rosii se amesteca cu 2 linguri ulei floarea soarelui sau ulei de masline, cele 3 tipuri de piper, noce moscata (se da prin razatoare fffff putin ca are gust puternic), 2 lingurite zahar(sau mai putin), sare, cimbru.
Cand legumele s-au inmuiat destul de bine si si-au lasat propriul suc se tranteste peste ele sucul de rosii.
Se mai lasa pe foc pana ce carnea se poate patrunde cu o furculita dupa care se ia de pe foc.
Se lasa la racit si apoi se baga totul(inclusiv carnea)la robot si se mixeaza cat de fin vreti voi.
Se serveste cu paste.
Pofta buna!
Reteta Sos dulce-picant pentru paste a fost propusa de Laura_A pe forum culinar.ro
Alte retete de sos gasiti aici:
Sos de spaghete condimentat,
Sos BEST,
SOS ARRABIATA(PICANT)
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii