Sosuri reci

Reteta Sos de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
MIRELA postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Un sos care se foloseste pentru panettone. Al Cioccolato se obtine din ciocolata (90 - 100 g), smantana (300 g) si mascarpone (250 g). Se taie ciocola

ingrediente

   ciocolata (90 - 100 g)
   smantana (300 g) si mascarpone (250 g)

mod de preparare

Un sos care se foloseste pentru panettone. Al Cioccolato se obtine din ciocolata (90 - 100 g), smantana (300 g) si mascarpone (250 g). Se taie ciocolata in bucati si se incalzeste pe baie de apa impreuna cu smantana si cu mascarpone pana cand se topeste si se omogenizeaza.
Se toarna peste feliile de panettone care apoi se decoreaza cu frisca si capsuni.
Incearca si Sos simplu de usturoi cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.