Sosuri reci

Reteta Sos de usturoi Aioli

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se striveste usturoiul in piulita de lemn sau si mai bine intr-una de piatra. Se adauga boiaua de ardei, sare si un galbenus.
Se toarna putin cate pu

ingrediente

   1 capatana mica de usturoi
   1/2 lingurita boia de ardei
   1 galbenus
   100 g ulei
   sare
   1/2 lingurita zeama de lamaie sau otet

mod de preparare

Se striveste usturoiul in piulita de lemn sau si mai bine intr-una de piatra. Se adauga boiaua de ardei, sare si un galbenus.

Se toarna putin cate putin uleiul ca la maioneza si zeama de lamaie. Se freaca pina totul devine o crema.
Pofta buna!



Alte retete

recomandate:

Sos de mazare boabe

Tocana ciuperci

Ciorba ciuperci
Incearca si Sos de vin
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi Aioli" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri reci
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.