Sos de usturoi Aioli

Se striveste usturoiul in piulita de lemn sau si mai bine intr-una de piatra. Se adauga boiaua de ardei, sare si un galbenus. Se toarna putin cate pu

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 capatana mica de usturoi
  • 1/2 lingurita boia de ardei
  • 1 galbenus
  • 100 g ulei
  • sare
  • 1/2 lingurita zeama de lamaie sau otet

Mod de preparare

Se striveste usturoiul in piulita de lemn sau si mai bine intr-una de piatra. Se adauga boiaua de ardei, sare si un galbenus.

Se toarna putin cate putin uleiul ca la maioneza si zeama de lamaie. Se freaca pina totul devine o crema.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Sos de mazare boabe

Tocana ciuperci

Ciorba ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci