Sosuri reci

Reteta Sos tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pun galbenusurile intr-un castron, cu zeama de lamaie, mustarul si praful de sare. Se freaca cu o lingura de lemn, pana ce galbenusurile sunt bine

ingrediente

   2 galbenusuri
   1 lingurita mustar
   200 g ulei
   1/2 lingurita otet sau zeama de lamaie
   sare
   un castravete mic in otet
   1 lingura arpagic tocat
   citeva frunze de patrunjel
   cateva capere

mod de preparare

Se pun galbenusurile intr-un castron, cu zeama de lamaie, mustarul si praful de sare. Se freaca cu o lingura de lemn, pana ce galbenusurile sunt bine amestecate.


Apoi incepem sa punem uleiul picatura cu picatura. Se freaca mereu, punand din cand in cand si putina lamaie. Cand maioneza incepe sa se ingroasa, se poate pune si cate o lingurita de ulei odata, dar nu mai mult.


Se adauga arpagicul, castravetele in otet si verdeata, taiate toate foarte fin.
Pofta buna!





Alte retete


recomandate:


Musaca de ciuperci


Ghiveci cu afumatura


Aripioare de pui la cuptor
Incearca si Sos de lamaie pentru salate
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos tartar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.