Visinele se spala, se curata de codite si simburi, se fierb in putina apa, apoi se trec prin sita. Intre timp, intr-o craticioara, in unt incins, se
Visinele se spala, se curata de codite si simburi, se fierb in putina apa, apoi se trec prin sita. Intre timp, intr-o craticioara, in unt incins, se caleste faina si cind s-a ingalbenit usor, se stinge cu supa, se adauga pasta de visine si se fierbe, la foc mic, 15-20 minute. Daca sosul se ingroasa prea tare, se mai pun citeva linguri de apa. Cind sosul a capatat consistenta dorita, se adauga smintina si se potriveste de sare si zahar. Dupa gust, zaharul poate fi mai intii caramelizat, stins cu apa si apoi turnat in sos.
Se serveste la rasol de pasare sau unele preaparate de vinat
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradUn desert foarte gustos chiar daca aspectul lasa de dorit din cazua sucului scurs din piersici. Oricum s-a mancat rapid...
Clafoutis cu piersici, afine si strugureiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii