Borsuri

Bors de berbec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie carnea bucati, se pune la fiert cu apa si se spumeaza. Se adauga sarea, ceapa, morcovul si patrunjelul taiate in doua si se lasa sa fiarba aco

ingrediente

   750 gr carne
   1 litru apa
   1/2 l bors
   1 ceapa
   1 morcov
   1 patrunjel
   1 ardei gras
   5-6 rosii
   2 linguri orez
   leustean
   sare

mod de preparare

Se taie carnea bucati, se pune la fiert cu apa si se spumeaza. Se adauga sarea, ceapa, morcovul si patrunjelul taiate in doua si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic pina cind zarzavatul si carnea sint fierte. Se scoate zarzavatul
cu lingura de spuma si se arunca. Se adauga in ciorba ardeiul gras taiat ca taiteii, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucatele, orezul si borsul fiert. Cind orezul este fiert, se pune leusteanul tocat.

Incearca si Bors de peste cu orez si zarzavaturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de berbec" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite