Borsuri

Bors de fasole uscata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Fasolea se spala si se pune la muiat din ajun. A doua zi se pune la fiert cu apa rece. Dupa ce a dat primul clocot se arunca apa in care a fiert si se

ingrediente

   300 gr. fasole uscata
   1 morcov
   1 pastirnac
   1 patrunjel
   3 cepe
   patrunjel verde
   sare
   1 litru bors

mod de preparare

Fasolea se spala si se pune la muiat din ajun. A doua zi se pune la fiert cu apa rece. Dupa ce a dat primul clocot se arunca apa in care a fiert si se inlocuieste cu alta apa fierbinte. Se pune din nou la fiert pina ce plesneste pielita, se adauga sarea, zarzavatul taiat in fire subtiri si ceapa taiata marunt. Borsul se adauga numai dupa ce fasolea a fiert pe deplin si se mai lasa sa dea un clocot.
Se serveste cu leustean si patrunjel verde tocat marunt
Incearca si Bors de fasole cu sfecla rosie
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole uscata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite