Borsuri

Reteta Bors din carne de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari care se pun la fiert in apa rece. Se spumuieste cind da in clocot, dupa care se face focul mic si se

ingrediente

   3/4 kg carne de porc
   1 l bors
   zarzavat de supa
   1 ceapa
   100 g taitei de casa
   2 oua
   leustean tocat
   1 lingura de bulion
   sare

mod de preparare

Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari care se pun la fiert in apa rece. Se spumuieste cind da in clocot, dupa care se face focul mic si se fierbe pina cind carnea se inmoaie usor.


Atunci se adauga zarzavatul si ceapa tocate marunt, se sareaza si se continua fierberea. Se acreste mincarea cu 1 litru de bors fiert separat, se adauga o data cu borsul taiteii fierti si scursi, se pune leustean tocat deasupra si se coloreaza cu o lingura de bulion.


Borsul de porc este gras, de aceea se poate degresa tinind o felie de piine in supa inainte de a o acri. Cind toate operatiile s-au terminat, se mai tine oala pe foc mic insa zece minute, dupa care se ia de pe foc.


Se drege cu doua oua batute spuma cu putin bors fierbinte.
Se serveste foarte cald, cu ardei iute.





Va recomandam si alte retete culinare:


Ciorba radauteana


Ciorba de salata ca la Brasov


Ciorba de loboda
Incearca si Bors de varza acra
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din carne de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.