Alaturi de taieteii de casa, ciorba de pui va avea gustul perfect pentru mesele in familie
Mai intai portioneaza puiul si pune-l la fiert in apa rece.
Curata legumele pentru ciorba si toaca-le marunt.
Aduna spuma formata la suprafata si apoi adauga legumele in ciorba.
Lasa sa fiarba la foc mic pana ce carnea este fiarta si pregateste intre timp taieteii.
Bate ouale cu sare si ulei, apoi adauga faina.
Framanta aluatul pana devine elastic, presara faina pe masa si intinde o foaie subtire de tot.
Pune putina faina peste foaia de taietei, apoi ruleaz-o si taie taietei subtiri cu un cutit bine ascutit.
Lasa taieteii deoparte si adauga rosiile in ciorba, apoi mai lasa sa dea cateva clocote.
Pune borsul si cand incepe sa fiarba din nou adauga taieteii
Ciorba de pui este gata, nu imi mai ramane decat sa ii presar leusteanul tocat deasupra.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăAceasta este cea mai simpla dintre retetele de aperitive. Daca vrem sa preparam cascaval la capac, avem nevoie de unt si...
Cascaval la capac simpluSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii