Ciorbe

Ciorba de perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe zarzavatul taiat marunt in apa cu sare si, cind este gata, se adauga perisoarele, orezul fiert, sucul de rosii si, la urma, leusteanul tocat

ingrediente

   100 gr. carne de vaca
   1/2 buc. morcov
   1/2 buc. patrunjel
   o felie telina
   o lingurita orez
   1/4 felie franzela
   2 linguri suc de rosii
   o lingurita zeama de lamiie
   o legatura leustean
   sare

mod de preparare

Se fierbe zarzavatul taiat marunt in apa cu sare si, cind este gata, se adauga perisoarele, orezul fiert, sucul de rosii si, la urma, leusteanul tocat. Perisoarele se prepara din carnea tocata, miezul feliei de piine muiat in apa, un virf de lingurita leustean.


Se serveste cu zeama de lamiie

Incearca si Ciorba de vita
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite