Ciorbe

Ciorba de perisoare a la grec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea tocata se amesteca cu orezul spalat si ales, ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper dupa gust. Cu mina umezita se fac perisoare mici

ingrediente

   1 kg carne tocata
   2 cesti orez
   o ceapa
   un albus de ou
   2 linguri unt
   patrunjel verde
   sare
   piper
   2 oua
   o lamiie

mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu orezul spalat si ales, ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper dupa gust. Cu mina umezita se fac perisoare mici ce se tavalesc prin patrunjel tocat. In oala de 2 l se pune la fiert apa impreuna cu unt si sare. Cind apa clocoteste se pun cu grija perisoarele si se lasa sa fiarba la foc mic. Intr-un castron se bat ouale bine ca pentru omleta, apoi se adauga treptat sucul stors de lamiie continuind bataia cu telul. Se toarna treptat amestecul in oala cu perisoare,amestecind cu grija sa nu se sfarame perisoarele.
Incearca si Ciorba din os de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare a la grec" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite