Ciorbe

Reteta Ciorba de potroace

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
gavriluta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taie puiul in bucati si punel la fiert in apa cu sare. Cand e aproape fiarta,adauga ceapa si ardelul tocat si legumele date pe razatoare. Dupa ce au

ingrediente

   1 pui
   2 morcovi
   1 pastarnac
   1 telina
   1 ceapa
   1 ardel gras
   1 legatura leustean
   2 galbenusuri
   4 linguri de smantana
   2 cani de bors
   sare

mod de preparare

Taie puiul in bucati si punel la fiert in apa cu sare. Cand e aproape fiarta,adauga ceapa si ardelul tocat si legumele date pe razatoare. Dupa ce au fiert,scoate carnea de pe oase si pune-o la loc in ciorba. Acreste coirba si dupa doua clocote pune galbenusurile batute spuma cu smantana. Lasa pe foc 2 minute,dupa care presara leusteanul.



Alte retete recomandate
Incearca si Ciorba de macris
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite