Ciorbe

Reteta Ciorba de potroace

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
gavriluta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taie puiul in bucati si punel la fiert in apa cu sare. Cand e aproape fiarta,adauga ceapa si ardelul tocat si legumele date pe razatoare. Dupa ce au

ingrediente

   1 pui
   2 morcovi
   1 pastarnac
   1 telina
   1 ceapa
   1 ardel gras
   1 legatura leustean
   2 galbenusuri
   4 linguri de smantana
   2 cani de bors
   sare

mod de preparare

Taie puiul in bucati si punel la fiert in apa cu sare. Cand e aproape fiarta,adauga ceapa si ardelul tocat si legumele date pe razatoare. Dupa ce au fiert,scoate carnea de pe oase si pune-o la loc in ciorba. Acreste coirba si dupa doua clocote pune galbenusurile batute spuma cu smantana. Lasa pe foc 2 minute,dupa care presara leusteanul.



Alte retete recomandate
Incearca si Ciorba de pui cu orez si smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.