Ciorba de pui are in compozitie: piept de pui, morcovi, telina, patrunjel, pastranac, ceala, orez, smantana, bors si ou.
Carnea de pui se taie cubulete si se pune la fiert in 2-3 litri de apa. Se curata de spuma si se adauga legumele curatate si maruntite. Cand este aproape fiert, se adauga orezul, sare si se mai lasa la fiert 10 minute la foc mic. Se adauga apoi borsul. Se bate smantana cu galbenusul si se toarna putin cate putin, amestecand continuu peste ciorba.
Se serveste calda, cu ardei iute.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa cu galuste
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseVă invit la o felie de cheesecake pe care l-am pregătit împreună cu mezina familiei. Educatoarea Emiliei ne-a...
Desert cheesecake cu capsuni si ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii