Ciorbe

Reteta Ciorba radauteana cu pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
SimonaWorld postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ciorba de vacuta (reteta video)"
 
>
Ciorba radauteana cu pui este o supa cu carne delicioasa si consistenta. Am pus la fiert jumătatea de pui. Am adăugat morcovul şi ceapa tăiate bucăţi.

ingrediente

   o jumatate pui
   2 morcovi mari
   1 ceapă mare
   oţet
   usturoi
   400 ml smantană 20%
   4 ouă
   patrunjel

mod de preparare

Ciorba radauteana cu pui este o supa cu carne delicioasa si consistenta. Am pus la fiert jumătatea de pui (pentru ca puiul era din comerţ, eu am adaugat şi un pic de grăsime de gaină de curte pe care o aveam în congelator).
După ce am luat spuma, am adăugat morcovul şi ceapa tăiate bucăţi mai mari si am lăsat să fiarbă cca 30 minute, sau până atunci când carnea se desface uşor de pe oase.
Am scos carnea şi legumele separat. Carnea am rupt-o fâşiuţe, iar morcovul rondele.
Zeama am strecurat-o de 2 ori. În zeama strecurată am adăugat carnea şi morcovul, iar când a început să fiarbă am pus oţetul de la un borcan de gogoşari în oţet şi am lăsat sa fiarbă 5 minute. Am dat focul mic şi am pus mujdeiul facut din 5 căţei de usturoi, sare şi apă. Am pregătit o maia din 4 gălbenuşuri si 400 g smantâna, apoi am luat cu polonicul din zeama şi am adăugat in amestecul de smântână, până ce acesta ajunge la temperatura ciorbei. Imediat am adăugat smantâna în ciorba radauteana şi am amestecat bine. Am oprit focul şi am adăugat pătrunjel proaspăt, tocat mărunt.


Ciorba radauteana cu pui se serveste cu paine de casa si ardei usturat. Se mai poate adauga si smântâna. Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Simona's World.

Incearca si Ciorba de perisoare
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana cu pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.