Pentru ciorba taraneasca cu carne de vaca si legume se spala carnea, se taie in bucati potrivite si se aseaza intr-o oala cu apa si sare, la foc.
Pentru ciorba taraneasca cu carne de vaca si legume se spala carnea, se taie in bucati potrivite si se aseaza intr-o oala cu apa si sare, la foc. Cand incepe sa clocotesca, se scoate spuma de mai multe ori, pana cand nu se mai formeaza, apoi se adauga o parte de sare. Se curata zarzavatul, se spala si se taie marunt sau se rade pe razatoare, dupa care se introduce in ciorba. Cand carnea si zarzavatul sint aproape fierte, se adauga orezul, ales si spalat. Rosiile, curatate de pielita, de simburi si taiate felii, se adauga ceva mai titziu. In lipsa rosiilor, se pune bulionul dizolvat intr-o lingura de supa. Se lasa sa mai fiarba 10-15 minute. Separat, se fierbe intr-un vas zeama de varza si, cand clocoteste, se toarna prin strecuratoare in oala cu ciorba. Dupa ce ciorba a mai dat cateva clocote, se potriveste de sare si de acreala, mai adaugind daca este necesar zeama sau sare de lamaie dizolvata in apa. Cand este gata, se adauga frunzele de patrunjel si de marar tocate marunt.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii