Ciorbe

Reteta Ciorbita de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Ciorbita de porc necesita urmatoarele ingrediente: carne de porc, legume, verdeata, bors acru, pasta de tomate si condimente.

ingrediente

   500 gr carne de porc
   2 morcovi
   1 ardei
   1 pastarnac
   1 patrunjel
   1 telina
   1 ceapa
   1 legatura patrunjel
   1 legatura leustean
   1-2 cartofi
   500 ml bors acru
   pasta de tomate
   3 l apa
   ulei
   delikat
   piper

mod de preparare

Se spala carnea si se taie bucatele, apoi se pune la fiert in apa rece. Se curata legumele si se taie in functie de preferinte. Se caleste ceapa in ulei, se adauga restul de legume si afumatura. Se curata apa de spuma, apoi cand este aproape fiarta carnea, se adauga legumele. Se pune o parte din verdeata tocata marunt si se fierbe la foc potrivit. Se adauga spre sfarsit cartoful, si borsul, dat in clocot separat. Se mai adauga pasta de tomate, se sareaza si la sfarsit de adauga un ou frecat cu smantana.


Se serveste calda, presarata cu verdeata.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa cu galuste
Supa de rosii

Incearca si Ciorba taraneasca de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.