Ciorbita de porc necesita urmatoarele ingrediente: carne de porc, legume, verdeata, bors acru, pasta de tomate si condimente.
Se spala carnea si se taie bucatele, apoi se pune la fiert in apa rece. Se curata legumele si se taie in functie de preferinte. Se caleste ceapa in ulei, se adauga restul de legume si afumatura. Se curata apa de spuma, apoi cand este aproape fiarta carnea, se adauga legumele. Se pune o parte din verdeata tocata marunt si se fierbe la foc potrivit. Se adauga spre sfarsit cartoful, si borsul, dat in clocot separat. Se mai adauga pasta de tomate, se sareaza si la sfarsit de adauga un ou frecat cu smantana.
Se serveste calda, presarata cu verdeata.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa cu galuste
Supa de rosii
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautO reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii