Se taie zarzavaturile rondele si cubulete,prazul marunt si varza se curata de foile de deasupra. Patrunjelul se scoate sa se decongeleze. Se pun la ca
Se taie zarzavaturile rondele si cubulete,prazul marunt si varza se curata de foile de deasupra.
Patrunjelul se scoate sa se decongeleze.
Se pun la calit zarzavaturile.
Cand sau inmuiat putin se pune prazul. Zarzavaturile si prazul se amesteca putin si se pune varza.
Apoi se toarna apa si se pune orezul, cand sa fiert orezul se pune sare si piper.
Se amesteca galbenusul si smantana apoi se adauga zeama de la ciorba pt a se tempera.
Se stinge focul si se toarna amestecul de smantana.
Se pune patrunjelul,se lasa 10 min cu capacul pe oala apoi se serveste.
Se poate pune si putin suc de lamaie sau otet, dupa preferinta.
Pofta buna!
Reteta Ciorba de varza de bruxelles a fost propusa de Misha. pe forum culinar.ro
Alte retete de ciorbe gasiti aici:
Ciorba greceasca de pui,
Ciorba radauteana,
Ciorba ardeleneasca
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiInițial, am vrut să gătesc faimoasele chiftele în pâine a la Gaby_D, dar mi-am dat seama că am prea puțin...
Colac cu carne si branzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii