Supe de legume

Reteta Supa ardeleneasca de morcovi cu ciolan afumat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
Stan_24677 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala ciolanul afumat si se pune la fiert in apa rece cu sare timp de 30 min se spumeaza si se adauga ceapa,telina albitura intregi crestate si mo

ingrediente

   ciolan afumat 400 gr
   morcovi 1 kg
   ceapa 200 gr
   telina 150 gr
   albitura 100 gr
   smantana 450 gr
   galbenusi de oua 5 buc
   faina 3 linguri
   otet 30 ml
   patrunjel verde tocat

mod de preparare

Se spala ciolanul afumat si se pune la fiert in apa rece cu sare timp de 30 min se spumeaza si se adauga ceapa,telina albitura intregi crestate si morcovul tocat cubulete si se fierb impreuna inca 20 min. Se ia de pe foc se scoate carnea se desozeaza si se taie marunt. Legumele intregi se scot. Intr-un bol se pun ouale ,smantana si faina se amesteca cu telul, se ia cu un polonic din supa si se toarna in bol amestecand continu pana se ajunge la o temperatura aproape egala cu supa. Tot continutul. Se toarna in oala si se adauga sare si otet dupa gust.
Se serveste calda cu patrunjel verde
Incearca si Supa de legume cu zdrente
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa ardeleneasca de morcovi cu ciolan afumat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.