Supe de legume

Reteta Supa crema de dovleac cu crutoane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Dovleacul se curata de coaja, si se scoate miezul care se fierbe in apa cu putina sare. Dupa ce s-a fiert, se scurge si se trece printr-o sita. Se ad

ingrediente

   1 kg dovleac
   1 I lapte
   500 mI apa
   sare
   zahar dupa gust
   50 gr unt
   crutoane de paine prajita

mod de preparare

Dovleacul se curata de coaja, si se scoate miezul care se fierbe in apa cu putina sare. Dupa ce s-a fiert, se scurge si se trece printr-o sita. Se adauga apoi laptele si apa si se pune pe foc din nou, dupa care se adauga zahar si se potriveste de sare. Cand s-a fiert, se pune untul si se amesteca incet.
Se serveste cu crutoane de paine prajite.





Alte retete:





Ciorba radauteana


Supa de galuste


Bors de peste
Incearca si Supa de gulas cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac cu crutoane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.