Supe de legume

Reteta Supa crema de linte si crutoane de paine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Lintea se spala si se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata si tocata marunt. Dupa ce au fiert, se scot, se trec prin sita si se subtiaza cat e ne

ingrediente

   250 gr linte
   50 gr unt
   patrunjel verde tocat
   1 ou
   1 pahar lapte
   sare
   1 ceapa
   cimbru
   3 catei de usturoi
   crutoane de paine
   1 lingura faina

mod de preparare

Lintea se spala si se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata si tocata marunt. Dupa ce au fiert, se scot, se trec prin sita si se subtiaza cat e nevoie cu apa in care au fiert. Se adauga apoi unt, putin lapte amestecat o lingura de faina si un galbenus de ou. Se potriveste de sare si se presara deasupra patrunjel tocat marunt dupa care se mai lasa sa fiarba cateva clocote.
Se serveste calda cu crutoane de paine prajita.


Alte retete culinare:


Supa de rosii


Ciorba de dovlecei


Ciorba taraneasca
Incearca si Supa de varza cu legume si smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de linte si crutoane de paine" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.