Legumele pentru supa se taie in bucati potrivite si se pun toate la fiert, in circa 2 litri de apa si o lingura de ulei. Intre timp se fac fulgii. Se
Legumele pentru supa se taie in bucati potrivite si se pun toate la fiert, in circa 2 litri de apa si o lingura de ulei. Intre timp se fac fulgii. Se bate oul cu un praf de sare, se adauga faina, in ploaie, si se amesteca bine pana se sparg toate cocoloasele, se toarna laptele si se amesteca bine. Cand legumele au fiert, se toarna compozitia pentru fulgi printr-o sita relativ deasa. Se mai lasa sa dea cateva clocote, se adauga verdeata, se potriveste de sare si gata!
Se serveste calda, cu verdeata.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise La bogatia de legume gustoase este pacat sa nu faci o ciorba cu de toate. Daca mai pui si putina carnita de gust si mai...
Ciorba taraneasca de purcelPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii