Supe de legume

Reteta Supa de dovleac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
niculae_14015 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se caleste ceapa taiata marunt, se adauga orezul spalat, sare si dovleacul taiat (cam un castron plin cu dovleac). Se acopera cu apa (nu foarte multa)

ingrediente

   1 ceapa
   ulei
   2 linguri orez
   sare
   1 felie dovleac taiat in cubulete
   1 legatura marar
   1.5 l iaurt sau lapte batut (poate avea si zer)

mod de preparare

Se caleste ceapa taiata marunt, se adauga orezul spalat, sare si dovleacul taiat (cam un castron plin cu dovleac). Se acopera cu apa (nu foarte multa) si se fierbe pana cand orezul si dovleacul au fiert (cam un sfert de ora). Se amesteca cu grija pentru a nu farama cubuletele. Se adauga 1.5 l de lapte batut si se lasa sa fiarba 2-3 clocote. Se potriveste de sare, se opreste focul si se adauga 1 legatura de marar tocat.
Incearca si Supa de bere
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovleac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.