Supe de legume

Supa de legume pasate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:10m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie zarzavatul ca fideluta. Se inabusa in unt cu ceapa 10 minute. Se adauga faina, se toarna 1 ½ litru apa calda si ½ lingurita de sare. Se fier

ingrediente

   50 g unt
   1 lingura faina
   sare
   2-3 cepe
   2 morcovi
   1 telina
   2 radacini de patrunjel
   2-3 cartofi

mod de preparare

Se taie zarzavatul ca fideluta. Se inabusa in unt cu ceapa 10 minute. Se adauga faina, se toarna 1 ½ litru apa calda si ½ lingurita de sare. Se fierb acoperit o ora si jumatate. Se trec prin sita, capatind o crema groasa sau se servesc direct cu toate legumele.
Incearca si Supa crema de urzici (de post)
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume pasate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite