Supa de mere se prepara foarte rapid, iar in functie de temperatura de afara se poate servi calda sau rece. Pentru inceput merele se taie cubulete. Z
Supa de mere se prepara foarte rapid, iar in functie de temperatura de afara se poate servi calda sau rece. Pentru inceput merele se taie cubulete. Zaharul se aromatizeaza cu scortisoara, cuisoare si zahar vanilat, iar apoi se pune peste mere si se toarna apa cat pentru o supa normala.
Se face o ingroseala cu amidonul sau cu faina. Galbenusul se freaca cu smantana , iar cand au fiert merele se toarna peste acestea compozitia cu faina,iar dupa 1 minut cea cu galbenus. Se stinge focul imediat si se lasa la racit .
Se poate servi si calda si rece, iar la servire se mai poate presara deasupra scotisoara sau chiar si nucoara. Reteta Supa de mere a fost propusa de kismoni pe forum culinar.ro
Alte retete de supe:
Supa de mere Supa de mere acrisoare Supa de dovleac cu mere si nuci
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCand au trecut habar nu am, dar ne-am trezit cu ditamai flacaul...La multi ani, Cristian ! Sa-ti fie viata presarata cu...
Desert tort Leone 22Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii