Supe de legume

Reteta Supa de praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Prajim prazul feliat in 50 gr de unt si il diluam cu 800 ml de supa de carne.
Cand da in clocot, adaugam 400 gr de mere curatatae si feliate, 400 ml

ingrediente

   400 gr praz feliat
   5 gr unt
   400 gr mere curatate si feliate
   400 ml suc de mere
   curry
   piper
   supa de carne
   smantana
   patrunjel

mod de preparare

Prajim prazul feliat in 50 gr de unt si il diluam cu 800 ml de supa de carne.


Cand da in clocot, adaugam 400 gr de mere curatatae si feliate, 400 ml de suc de mere si condimentam cu putin curry si piper.


Ingrosam supa cu un amestec de smantana si servim cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!





Alte retete culinare


recomandate:


Pulpe de pui cu cartofi la cuptor


Rulada de pui cu ciuperci si kaiser


Pui libanez cu orez
Incearca si Supa germana cu praz
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 17 %
899.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.