Zarzavatul si ceapa, curatate si spalate, se dau pe razatoarea de zarzavat si se pun la fiert in apa 20-30 minute. Se strecoara, se inlatura zarzavatu
ingrediente
1 litru apa
500 gr. varza
1 buc. ceapa
1 buc. morcov
1 buc. radacina patrunjel
250 gr. smintina
o lingurita faina
sare
1 virf de cutit cimbru uscat
2 lingurite unt
mod de preparare
Zarzavatul si ceapa, curatate si spalate, se dau pe razatoarea de zarzavat si se pun la fiert in apa 20-30 minute. Se strecoara, se inlatura zarzavatul, iar in zeama ramasa se pune varza tocata fin. Se lasa sa fiarba acoperit, la foc mic, pina cind varza se inmoaie. Se adauga sarea, untul, cimbrul si la urma faina bine amestecata cu smintina. Se lasa sa mai dea doua, trei clocote.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe