Taiteii de casa sunt mult mai gustosi decat cei din comert si se fac foarte simplu. La fiecare suta de grame de faina se pune un ou.
Taiteii de casa sunt mult mai gustosi decat cei din comert si se fac foarte simplu. La fiecare suta de grame de faina se pune un ou. Amestecati ingredientelepana se formeaza un aluatelastic.
Aluatul se acopera si se lasa de-o parte o jumatate de ora sa se odihneasca. Blatul de lucru se imprastie niste faina si se intinde aluatul.
Aluatul se ruleaza si se taie in fasii cat mai subtiri. Mie nu mi-au iesit chiar asa de subtiri cum am vazut la Laura Laurentiu (reteta ii apartine). Dar puteti folosi si un aparat pentru taietei. in asa fel vor iesi mai subtiri
Se folosesc proaspeti sau se lasa la uscat.
Se consuma fierti in apa cu sare si cu un sos la alegere.
Produsul recomandat de pe Kitchen Shop este facaletul Vitesse.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii