Pentru prepararea perisoarelor se amesteca intr-un bol carnea tocata, orezul, o ceapa, 2 oua si mararul, se adauga sare si piper după gust, dupa care se formeaza bilute. Legumele ramase se toaca in cubulete mici http://www.top-shop.ro/bucatarie_casa/express_cooker.html impreuna cu 1.5 l de apa.
Se pune capacul, se pune aparatul in priza si se apasa butonul „Ciorba". Se lasa 30 minute la fiert, dupa care se adauga perisoarele, plus o cana de suc de rosii sau rosii proaspete tocate (pot fi oparite in prealabil pentru a se indeparta coaja daca e mai tare).
Se lasa din nou la fiert pana la terminarea programului si apoi se adauga jumatate de litru de bors (deja fiert), dupa gust. Dupa ce s-a pus borsul, se mai lasa la fiert timp de 5 minute. La final, se pune sare si leustean dupa gust.
! Tips:
Pentru ca perisoarele sa ramana intregi si sa nu se lipeasca de mana, puteti sa umeziti din cand in cand palmele cu apa rece.
Avertisment:
Ridicati capacul in timpul sau dupa prepararea mancarii cu mare atentie, avand grija la aburul fierbinte.
Serviti ciorba de perisoare calda.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe