Supe de carne

Reteta Supa de cartofi cu carnati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
In amestecul de ulei si unt preincalzit calim ceapa pana devine aurie. Adaugam sunca fiarta taiata cubulete si carnatul feliat subtire, si, amestecand

ingrediente

   150 g sunca (fiarta)
   200 g carnati (picanti)
   1 ceapa rosie
   1 lingura de ulei
   30 g unt
   500 g varza murata
   500 g cartofi
   8 dl zeama concentrata de vita
   2 lingurite de chimion
   piper (boabe) dupa gust
   1 fir de ceapa verde

mod de preparare

In amestecul de ulei si unt preincalzit calim ceapa pana devine aurie. Adaugam sunca fiarta taiata cubulete si carnatul feliat subtire, si, amestecand din cand in cand, prajim timp de 5 minute. Adaugam varza, cartofii si zeama concentrata de carne si chimionul dupa gust. Condimentam cu piper si punem la fiert. Supa se fierbe la flacara medie pana cand cartofii sunt moi. Aceasta supa devine mai deosebita daca inlocuim concentratul de carne cu bere.



Supa se serveste fierbinte, decorata cu ceapa verde taiata marunt si cu felii groase de paine cu chimion.





Este o reteta foarte usor de realizat.





Alte retete





Ciorba de burta


Ciorba de fasole


Ciorba radauteana
Incearca si Supa cu puf de ou
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi cu carnati" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.