Supe de carne

Reteta Supa de fasole uscata cu smantana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Lasam peste noapte fasolea la umflat in apa.
Punem a doua zi la fiert ciolanul cu zarzavaturile taiate in patru in atata apa cat sa le acopere. Cand

ingrediente

   250 g fasole pestrita
   1 ciolan afumat
   1 morcov – 1 patrunjel
   1 lingura faina
   1 lingura ceapa taiata marunt
   1 lingurita boia
   sare
   piper boabe
   100 ml smantana
   otet
   aluat de taitei razuit pe razatoarea cu gauri mari

mod de preparare

Lasam peste noapte fasolea la umflat in apa.


Punem a doua zi la fiert ciolanul cu zarzavaturile taiate in patru in atata apa cat sa le acopere. Cand carnea se desprinde de pe os, se scoate ciolanul, se dezoseaza si se taie bucati mici. Din faina, grasime si ceapa se prepara un rantas, se presara boia, se stinge cu putina apa rece si se toarna in supa. Se adauga bucatelele de carne afumata si se lasa sa mai dea un clocot. Daca sarea din ciolan nu este suficienta, se mai adauga dupa gust.


Se incheie potrivind gustul cu otet si adaugand smantana ( inainte de a o drege cu smantana, cine doreste poate sa puna la fiert un pumn de frecatei).
Alte retete





Supa de pui


Supa crema de sparanghel
Incearca si Supa "minut"
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole uscata cu smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.