Se spala puiul in cateva ape, se parleste 2-3 minute la foc mare, se mai trece printr-un jet de apa si se pune sa fioarba in apa cu un praf de sare. S
Se spala puiul in cateva ape, se parleste 2-3 minute la foc mare, se mai trece printr-un jet de apa si se pune sa fioarba in apa cu un praf de sare. Se ia spuma si dupa ce incepe sa clocoteasca, se adauga legumele curatate si spalate in prealabil. Supa se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mediu. Dupa ce a fiert carnea de pui si legumele se scot in sita. Ceapa, usturoiul si albitura se dau la o parte, iar morcovul se taie rondele si se pun in supa. Se bat ouale, se adauga faina in ploiae si se formeaza compozitia pentru galuste. Dupa ce supa a dat in clocot, se bat ouale, se amesteca cu grisul , se formeaza galustele si se pun in supa. La sfarsit se adauga untul, sare, piperul si verdeata tocata marunt.
Alte retete de supa:
Supa de galuste
Supa de rosii
Supa de fasole cu ciolan afumat
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO salată creată ad-hoc cu ce am găsit prin frigider :D Că deh cică se mănâncă pește în noapte asta;) Cartofii...
Salată de cartofi cu hering marinat, surimi și caperePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii