Supe de carne

Reteta Supa delicioasa din oase

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru supa delicioasa din oase se sparg oasele cu ajutorul unui satir, s e spala bine si se pun la fiert cu apa rece si putina sare.

ingrediente

   telina
   ceapa (1buc.)
   patrunjel
   piper
   sare
   apa (2 1/2 litri)
   morcov (1buc.)
   pastarnac (1buc.)
   oase de vaca (1kg).

mod de preparare

Pentru supa delicioasa din oase se sparg oasele cu ajutorul unui satir, s e spala bine si se pun la fiert cu apa rece si putina sare. Cand s-a format spuma, se stringe cu lingura speciala, iar dupa o ora si jumatate se adauga si zarzavatul curatat si spalat; de asemenea, boabele de piper. Dupa ce totul este bine fiert, se da oala la o parte, se lasa sa se limpezeasca si se strecoara intr-o cratita care se aseaza din nou la fiert. Cand supa incepe sa clocoteasca, se adauga taiteii. Se lasa sa dea un clocot, doua, se rastoarna supa in castron, iar pe deasupra se presara patrunjel tocat fin. Aceasta supa se poate pregati si cu galuste de gris, de creier sau de ficat.


Se serveste calda.

Incearca si Supa de cartofi cu carnati
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa delicioasa din oase" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.