Fazanul se curata, se spala, se taie bucati, apoi se pune la fiert cu in apa cu sare, piper si zarzavatul intreg. Se adauga coaja rasa de la o lamaie
Fazanul se curata, se spala, se taie bucati, apoi se pune la fiert cu in apa cu sare, piper si zarzavatul intreg. Se adauga coaja rasa de la o lamaie si cand carnea incepe sa se inmoaie se pune orezul. Cand a fiert, se ia de pe foc si se adauga ouale batute, amestecate cu zeama de lamaie.
Se serveste calda.
Alte retete:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Ciorba radauteana
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDin cand in cand mai preparam si cate o mancare cu paste, mai ales cand se cere ceva rapid. Oricum ies bune ca putem jongla...
Paste fara gluten, cu ciuperci si ardei tricolorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii