Supe de carne

Reteta Supa Paloc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Dezosam pulpa si o taiem cubulete. Incalzim 2 linguri de ulei intr-un ceaun si calim ceapa taiata cubulete si o presaram cu boia.
Adaugam carnea, o p

ingrediente

   500 gr pulpa de oaie
   300 gr cartofi
   150 gr ceapa rosie
   500 gr fasole verde
   3 linguri ulei
   50 gr faina
   100 ml smantana
   sare
   boia
   chimen macinat
   foi de dafin
   2 catei usturoi
   piper

mod de preparare

Dezosam pulpa si o taiem cubulete. Incalzim 2 linguri de ulei intr-un ceaun si calim ceapa taiata cubulete si o presaram cu boia.


Adaugam carnea, o prajim bine si turnam deasupra 2 l de apa. Condimentam cu sare, piper, adaugam foile de dafin, usturoiul pisat si fierbem la foc mic.


Cand carnea devine aproape moale adaugam cartofii curatati si taiati cubulete, fasolea fiarta si taiata bucati si fierbem totul pana cand ingredientele devin moi.


Pregatim un sos maro dintr-o lingura de ulei si faina.


Ingrosam cu el supa, o stropim cu smantana si o servim cu chifle albe.
Pofta buna!





Va recomandam si alte retete:


Dovlecei cu branza la cuptor


Sufleu de dovlecei cu branza de vaci


Piept de pui aromat cu sote dovlecei
Incearca si Supa de porumbel cu galuste de ficat
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Paloc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.