bucatariamea - Rețete

Bomboane rafaello
Bomboane, figurine

Bomboane rafaello

Toata lumea cunoaste delicioasele bomboane rafaello. Urmarind reteta vei putea sa prepari si tu aceaste delicioase bomboane...

Bomboane rafaello
Ciuperci pane
Aperitive cu ciuperci

Ciuperci pane

Se aleg ciuperci mari si sanatoase.  Se curata de pielita, se indeparteaza codita, se spala si se presara cu sare si...

Ciuperci pane
Tort cu doua creme de ciocolata
Torturi

Tort cu doua creme de ciocolata

Albusurile se bat bine cu putina sare, se adauga zaharul si se bat in continuare pana se topeste zaharul. Dupa aceea adaugam...

Tort cu doua creme de ciocolata
Saratele fragede
Preparate sarate

Saratele fragede

Saratelele sunt foarte gustoase. Daca vrei sa pui pe masa aperitive bune, pregateste saratele fragede.

Saratele fragede
Cornulete fragede
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Cornulete fragede

Faina se freaca bine cu untura. Adaugam galbenusurile frecate cu putina smantana si framantam un alua pe care il lasam la...

Cornulete fragede
Paste cu nuca
Preparate dulci

Paste cu nuca

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu putina sare. Dupa fierbere se scurg de apa, se clatesc si...

Paste cu nuca
Triunghiuri cu telemea
Preparate sarate

Triunghiuri cu telemea

Branza telemea o dam pe razatoarea cu ochiuri mari si o amestecam cu 1 ou. Aluatul de foietaj il lasam sa se descongeleze,...

Triunghiuri cu telemea
Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori