Daca visinile sunt proaspete, se scot samburii, se pun intr-un vas, turnandu-se deasupra 2 linguri pline cu zahar tos. Se...
Prajitura cu visine
Untul lasat la temperatura camerei se freaca ca o crema cu o lingura de lemn. Se bat ouale intregi cu 250 g de zahar pudra,...
Chec fin cu unt
Se bat cu mixerul albusurile pana se umflu frumos ca la bezea, se adauga zaharul in ploaie, idem faina, mirodeniile, nucile...
Chec din albusuri
Se bate pieptul intreg de pui ca la snitele pentru a obtine o bucata care sa infasoare carnatul Plai (daca sunt doi piepti...
Piept de pui in pijama
Se fierb ficateii de pui, se racesc putin, se scurg si se dau prin razatoarea mica. Curatam ouale si procedam la fel ca la...
Pateu de ficat cu ou
Intr-un bol preferabil de plastic se pun icrele si felia de paine inmuiata in lapte sau apa minerala si apoi scursa. Se...
Icre
Se cantaresc ouale, zaharul si faina. Se freaca untul pana se face spuma. Se adauga zaharul, lingura cu lingura,...
Prajitura a la minut
1. Intr-un vas se amesteca 12 linguri de zahar cu 12 linguri de ulei si 12 linguri suc de rosii. Se adauga faina si se...
Placinta cu mere
Se fierbe in apa masurata zaharul, se adauga cacaoa, amestecam bine si lasand sa dea 2-3 clocote. Se inorporeaza in crema pe...
Prajitura Kiki
Untul se freaca spuma, se adauga galbenusurile frecate cu zaharul, faina in ploaie, coaja de lamaie. Se obtine un aluat...
Prajitura cu albus
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane