Se bat ouale, se pune grasimea, se adauga laptele, sarea si praful de copt si apoi faina. Se intinde foaia, se unge cu ou...
Saratele simpleSe pune un strat de visine, un strat de zahar pana se umple un castron. Se lasa 24 h la frigider. Se scurge intr-un pahar...
Visine pentru iarnaAceasta crema pentru prajituri poate fi cu usurinta pregatita inainte si depozitata, astfel ca atunci cand aveti musafiri...
Crema pentru prajituriSe amesteca ouale cu zaharul pana se dizolva, apoi se adauga cate putin ulei pana se termina. Se adauga faina cate putin...
Fagure tiganescUn desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori