Feliile de paine se ung cu unt, se asaza sardelele, se orneaza cu felii de lamaine, masline sau filigran de unt.
Sandvis cu sardele si masline negre
Cotletul se inabusa intr-o tava in 75 ml de ulei si 100 ml de apa, pana se rumeneste. Faina dizolvata in 100 ml de apa rece...
Cartofi cu cotlet de porc la gratar
Se introduc cartofii la cuptor pe o tava intinsa si se coc cca 1 ora. Se amesteca smantana cu mustarul si cu jumatate din...
Cartofi cu crusta de sare si smantana
Se intinde aluatul intr-o foaie, care se asaza pe o tava tapetata cu faina. Se inabusa intr-un vas timp de 30 min. Andivele...
Andive cu jambon in foietaj
Branza se amesteca cu unt, smanatana si boia, pana ce se obtine o pasta omogena. Pasta obtinuta se aranjeaza pe frunze de...
pasta cu branza FAGARAS
Bucatiile de carne se fierb in apa cu sare, se spumeaza, se adauga ceapa si morcovii si se fierb 90 min. Dupa ce rasolul a...
Ciolan de vitel rasol cu hrean si smantana
Carnea de vita, cabanosul si costita se pun la calit impreuna cu ceapa tocata marunt. Se adauga usturoiul pisat, vinul si...
Tochitura moldoveneasca cu mamaliguta
Carnea se sareaza si se condimenteaza cu piper. Se aseaza intr-o tava cu ulei si supa de oase si se inabusa la cuptor., cca 2...
Pulpa de vita la tava
Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc